Ge mig glänsiga pälsar i spirande hagar!

Vinterpälsen är naturlig, för både häst och ko. Så därför tycker jag att de ska få ha den under vintern. Men.Vad jag saknar blank päls som riktigt blänker i solen! Som är len som siden, så att man aldrig vill sluta klappa! Vinterpälsen har sin charm också, lurviga djur som ser ut som nallebjörnar. Men jag gillar ändå sommarpäls.Jag gillar sommaren [...]

Min städmusik!

Som många vet, har jag en förkärlek till Nordman's musik. Det är "må-bra-musik" för mig. Jag får liksom ny energi! Inte minst när jag sädar. Tror det hänger i sedan jag var liten, vi hade alltid städ-dagar där vi städade våra rum, då hade alltid brorsan på Nordman. Öpnna fönster med vårluft i kombination med de här låtarna är oslagbart när man städar!

(Söta musikvideos förresten, kära 90-tal!)



Som många vet, har jag en förkärlek till Nordman's musik. Det är "må-bra-musik" för mig. Jag får liksom ny energi! Inte minst när jag sädar. Tror det hänger i sedan jag var liten, vi hade alltid städ-dagar där vi städade våra rum, då hade alltid brorsan på Nordman. Öpnna fönster med vårluft i kombination med de här låtarna är oslagbart när man [...]

Oprofessionell

Tilda, min vän.

Jag har världens finaste vän. Det här inlägget skrev hon när min pappa åkte in på akuten för andra gången. Vi tycker olika om mycket men funkar ändå så jävla bra ihop. Att våra män dessutom är bröder gör att vi kommit varanndra ännu närmare.

Är så oerhört tacksam över att ha vänner som ställer upp i vått och torrt!
Tilda, min vän.Jag har världens finaste vän. Det här inlägget skrev hon när min pappa åkte in på akuten för andra gången. Vi tycker olika om mycket men funkar ändå så jävla bra ihop. Att våra män dessutom är bröder gör att vi kommit varanndra ännu närmare.Är så oerhört tacksam över att ha vänner som ställer upp i vått och torrt!

Drömmar

En dag som den här, med strålande sol och klarblå himmel vill jag bara hem till mina djur! Jag riktigt våndas över att jobba när det  är sånt här väder, jag vill till mina kossor och njuta av vädret! Förhoppningsvis så kommer det ju fler dagar som den här, så det är väl inte värt att gnälla!

Det är omöjligt att inte längta ännu mer tills jag är egen företagare. Får jag som jag vill, att kunna kombinera djuren med personlig assistans/barngrupper i framtiden, så kommer jag kunna utnyttja tiden mer som jag vill. Det vore rena drömmen rent ut sagt!

Jag gillar att ta vara på min egen tid, älskar att vara med pappa och brorsan och jobba. Där man tar "rast" när det passar, gör det som passa vädret eller det man tycker är roligt ibland. Jag får ju ganska bra smakprov, jag vet ju vad jag ger mig in på..

Jag lovar, jag dör av längtan ibland!
En dag som den här, med strålande sol och klarblå himmel vill jag bara hem till mina djur! Jag riktigt våndas över att jobba när det är sånt här väder, jag vill till mina kossor och njuta av vädret! Förhoppningsvis så kommer det ju fler dagar som den här, så det är väl inte värt att gnälla!Det är omöjligt att inte längta ännu mer tills jag är egen [...]

Blodtryck och infektion

Känner en liten lättnad. Besöket på vårdcentralen fick mig att hoppas att det går mot "ljusare tider" i alla fall.

Sköterskan kom fram till att jag har extremt lågt blodtryck, vilket förmodligen var en av anledningarna till att jag är så himla trött. Ett blodprov visade att jag har en infektion i kroppen dessutom, vilket gör att jag har sämre immunförsvar än jag borde. Kombinationen blir inget vinnande koncept direkt.

Mitt låga blodtryck skulle kunna höjas med hjälp av träning, men ingen garanti. Men eftersom jag har en infektion i kroppen så var det otroligt viktigt att jag inte tog ut mig, hon ville knappt att jag skulle jobba. Så motion var inte mycket att tänka på just nu sa hon. Har det inte blivit bättre om några veckor så måste jag komma tillbaka.

En otrolig lättnad, att få veta att min trötthet beror på något. Att det inte är jag som är lat. Även om det är långt kvar tills jag kanske känner skillnad, så vet jag vad jag behöver sträva efter...

Känner en liten lättnad. Besöket på vårdcentralen fick mig att hoppas att det går mot "ljusare tider" i alla fall.Sköterskan kom fram till att jag har extremt lågt blodtryck, vilket förmodligen var en av anledningarna till att jag är så himla trött. Ett blodprov visade att jag har en infektion i kroppen dessutom, vilket gör att jag har sämre [...]

Stig och Sture

De här underbara missarna är min brors. De är helt fantastiska, på alla sätt! Får de inte tillräckligt med uppmärksamhet när man är i lagårn klättrar de upp på arbetsbyxorna, vem kan motstå det?

hästar

Jag önskar verkligen att mina hästar var linslusar. Men det är de inte. Tvärt om snarare. De blir helt stirriga så fort jag sätter mobilen eller kameran för att ta kort. Det är tråkigt, för de är så tillgivna och hästar är otroligt vackra på bild. Så har jag tur hinner jag ta en bild innan de går iväg ett par meter.Men de är så vackra att alla [...]

Extreme makeover 2?!

Jag har liksom varit så uppslukad av att min lilla Valpis blivit så stor, att jag inte tänkt lika mycket på hur stor min stora pojke blivit (även om Valpen vuxit om honom i mankhöjd). Han har verkligen vuxit upp och gått från ungtjur till en vuxen tjur! Han är alldeles fantasisk!
Visa fler inlägg