Köksinspiration

Google levererar ofta mycket bra inspiration! Vi har nojat fram och tillbaka när det gäller golv ett tag nu. Båda har fastnat för ett grå-vit-rutigt golv. Men återigen, kommer vi tröttna? Det vi har sett i verkligenheten har något mindre rutor, men vi vill å andra sidan ha ett personligt och unikt kök. Kanske blir det det här?
Bildkällla: I Emmas vita hem
#1 - - oprofessionell:

Tips bara, en jättebra inspirationssida för hem:

http://www.housetohome.co.uk/country-kitchen-pictures

#2 - - Syster Jossan:

Skit snyggt, det hade jag kört på!

#3 - - Mikaela:

Ska ni lägga in golv? Eller måla rutor på befintligt trägolv? Det kanske finns ett jättefint trägolv under mattan/golvet som ligger idag? Då är det ju bara och slipa :) Och sen om ni skulle tröttna på rutorna en vacker dag är det bara att slipa om ju :)

#4 - - Sofie:

Haha, de vet verkligen vad de ska säga för att det ska kännas mest också xDDenna bilden ska jag visa för mamma(om hon inte redan sett den), sjukt fint! Jag röstar också för nåt sån thär :D

#5 - - Anonym:

Jag håller på Mikaela! Kika under golvet som ligger nu, har ni tur kanske det ligger ett skitsnyggt trägolv under med plankor och hela tjotabaletten :) det är ju inte ömtåligt det heller :)

#6 - - oprofessionell:

Det är jag som håller med Mikaela btw! Teknikstrul delux på iphone-appen BLV.

#7 - - Mikaela:

Sv: Pappa har tagit fram alla gamla trägolv hemma och det är faktiskt jättefint! Plank bara liksom :) Och det är ju nästan det mest tåliga! Dessutom är det så bra med trägolv att det bara är att slipa av när det blir slitet :) Minns hur parketten såg ut efter Castor, jösses! Men det kommer bli snyggt hur ni än gör, det är jag säker på :) <3