Tjurfäktning

Ååååh, jag blir så förbannad bara jag tänker på tjurfäktning. Vet inte hur jag ska uttrycka mig ens, för det finns inte ord för att uttrycka min besvikelse (eller kanske hat?) över människan. Att världen inte kommit längre i utvecklingen gör att jag känner mig så jävla arg. Hur kan man låta det här ske? Man tappar verkligen tron på oss människor. [...]

Kvällspromenad

Varit ute på en halvmils-kvälls promenad med Ella idag. Älskar verkligen att kunna förena nytta med nöje!

Jobbat i Mariestad idag, så blir ju liksom inte så mycket gjort när man väl kommer hem. Så det är väldigt skönt att gå en promenad. Så man känner att man gjort något annat än jobbat. Jobbar kortdag i morgon, så ska hem till mamma och pappa efter jobbet och äta. Och kika till alla älsklingar skulle jag tro!

I morgon kväll ska vi iväg och göra julgrans-karameller också, enligt tradition! Och på fredag ska jag träffa två efterlängtade kusiner. Ska bli så himla kul!


Resten av kvällen ska jag spendera framför tv:n, med tända ljus och min bästa sambo!(jätte-intressant-idag-igår-imorgon-inlägg)
Varit ute på en halvmils-kvälls promenad med Ella idag. Älskar verkligen att kunna förena nytta med nöje!Jobbat i Mariestad idag, så blir ju liksom inte så mycket gjort när man väl kommer hem. Så det är väldigt skönt att gå en promenad. Så man känner att man gjort något annat än jobbat. Jobbar kortdag i morgon, så ska hem till mamma och pappa [...]

Matsal

Tillfällig matsal för mina små. Har öppnat upp i vår gamla ladugård för uppbundna djur hemma hos mamma och pappa. Så de får gå in och äta där, mest för att vi ska ha koll på hur mycket mat de får. Ingen bra bild, men de var så söta när de stod och åt alla fyra.

Trycke

I morses var jag ute och gick med världens bästa hund. Fem kilometer i den kalla blåsten kändes som hundra meter tillsammans med en så fin vän. Förra julen var han hemma hos oss i flera veckor, å det är fortfarande tomt sen han åkte. Älskade hund!

Örebro

Har varit i Örebro idag med syster och mamma. Försökt handla lite julklappar, men det är helt hopplöst. Ingen vet vad de önskar sig och inte finns det några julkänslor som gör att man tycker att det är lite roligare. Älskar att slå in julklappar, men köpa dem är mindre roligt.

Var inne en sväng på Ikea först. Det är kul att gå där, men det är ju i stortsett samma saker varenda gång. Så är man inte ute efter något speciellt så går man över det rätt fort. Hittade några små julklappar som mamma köpte till mig, annars inget speciellt.

Har varit i Örebro idag med syster och mamma. Försökt handla lite julklappar, men det är helt hopplöst. Ingen vet vad de önskar sig och inte finns det några julkänslor som gör att man tycker att det är lite roligare. Älskar att slå in julklappar, men köpa dem är mindre roligt.Var inne en sväng på Ikea först. Det är kul att gå där, men det är ju i [...]

Water for elephants

Efter bilfärden hem från Göteborg hoppade jag och Jesper in och hyrde tre filmer, vi har haft för vana att göra det allt oftare. Det är liksom den enda ensamtiden vi prioriterar tillsammans. På ett plan har vi verkligen samma filmsmak och på det andra helt olika.Jag har tjatat om att hyra "Water for elephants" i flera månader, men jag har såklart [...]

Kvälls kreativitet

Antar att många med mig har mycket kvälls-energi att göra av med. Min kära sambo har desto mindre, så för att få sista timmarna på kvällen att gå blev jag sittandes vid skrivbordet. Lite ny inspiration och pyssel från Slöjd Detaljer i Skara och Panduro i Partille skapade de här snarlika jul-hjärtanen.

Destination Göteborg

Sitter i soffan och är färdig 45 minuter innan jag behöver som vanligt. Så skönt att bara kunna sitta och ta det lugnt innan man ska iväg.Nu väntas bil resa med hela familjen, samt följe av farbror med familj. Ska inte vara på Liseberg förräns klockan tre, men ett par timmar på femman huset ska nog inte vara några problem. Sen väntas det julbord, [...]
Visa fler inlägg