Stuck on replay

Sitter i soffan och bara njuter av vetskapen om att jag nu har fyra lediga dagar från jobbet framför mig.

Tagit en tupplur i Jespers knä, var mer än behövligt idag. Varit otroligt trött på jobbet idag, inte nog med det så var det fullt i sjuklagårn och tre kor behövdes ta ner. Så efter fix och pill och ett aningen stressigt veterinärbesök så fick de som behövde plats. Hann att åka och köpa ett par nya arbetsskor hem till mamma och pappa också. På Rydéns outlet, grymma priser enligt mig. Betalade 300 kr för ett par som kostar 900 i andra affärer. Grymt bra kap!

På lördag fyller jag år, tydligen? Börjar bli gammal nu känner jag, när folk får påminna mig om det faktum att jag fyller år den andra april! Innan jag flyttade hemifrån var önskelistan ganska lång varje födelsedag och julafton. Men ska jag vara helt ärlig, så står det rätt still det här året. Ska gå på stan med mamma i morgon och välja ut lite saker jag ha. Så något ska jag väl hitta på hoppas jag!

4

Wake me up when september ends

Mycket tankar, mycket irritation, mycket åsikter, mycket ... av allt.

Idag orkar varken min hjärna, kropp eller mitt hjärta med mer. Ibland känns det som att hela kroppen värker av att inte räcka till. Jag har en inre stress som bara inte vill försvinna. Så mycket att hinna med, så många att träffa, så många måsten. Jag vill vara alla till lags, jag vill framstå som stark, jag vill vara den uttåtriktade, jag vill vara den duktiga, jag vill vara en hjälpsam dotter - jämt, jag vill vara hemma hos korna, jag vill finnas till hand när vänner behöver mig, jag vill vara en bra sambo, jag vill intressera mig för andras liv och framför allt vara en god medmänniska - i alla lägen.

Men hur ska man räcka till?

2

den som kunde förstå...

Den som kunde förstå hur många liv de här kedjorna räddat. Att något så simpelt kan få ett liv som pendlar mellan liv och död att öka chanserna på överlevnad. Det är en väldigt vacker tanke, nu när jag tänker efter...

3