lite update

Idag när jag vaknade så var det enda jag tänkte på kor. Måste ha drömt om det eller något? När jag väl är ledig från koskiten har jag den ändå ständigt i tankarna och lukten förföljer mig mer än gärna!  Påtal om kolukt som förföljer. Så hade jag, om jag kunnat, skjutit laserstrålar genom ögonen på den frisören som klipppte mig i lördags! Hon tyckte att jag duschade för mycket, det var (eller är) inte bra för mitt hår. Precis innan hade jag förklarat att jag jobbar i en ladugård. Så säger hon: Ja, men kan du inte försöka att annvända torrshampoo? Jo, men visst! Det låter väl som en toppen idé, eller vad tycker alla andra som klenar i skiten varenda dag?

Har just klämt i mig en redig frukost. Det ska ju tydligen vara A och O för att orka en hel dag. Och det senaste halvåret har jag verkligen försökt. Så nu när jag inte äter ordentligt så håller jag på och svimma varje gång. Hur orkade jag utan att äta frukost varenda eviga dag i skolan i typ sex år?

Ska om ett tag knalla ner mot stan och träffa Mikaela och Karzo för en fika. Skönt att försöka träffa lite kompisar när man väl är ledig! Efter det ska jag gymma hade jag tänkt. I lördags var jag inte riktigt i form kände jag. Efter lite för många öl på fredagen vände det sig i magen så fort jag rörde på mig. Så blev en kort visit på gymmet den gången!

Har blivit sjukt dålig på att ta "fest bilder". Men här är några från i fredags på Glädje i Skövde när Jimmy Andersson spelade! Och måste bara tillägga att det är så roligt att några börjat kommentera mera också! Så kul att logga in och läsa alla kommentarer, fortsätt så!

#1 - - Hanna:

Hej sanna!

har ungefär 120kossor + rekrytering idag =)Kram Hanna