Hissa och DissaIdag vill jag hissa alla mina stöttande vänner, Jesper och min familj. Jag har gett mig fasen på att komma i bättre form och att gå ner i vikt. Gå ner i vikt för MIN skull och ingen annans. Och jag är så otroligt glad över att ha vänner och till och med bekanta som ofta berättar om hur duktig jag är eller som pushar en till att träna en extra gång eller inte äta något extra. Utan den bekräftelsen skulle det nog vara omöjligt, även fast jag inte gör det för deras skull!

Nu till Dissen. De senaste dagarna har antalet besökare på den här bloggen ökat med 100%. D.v.s jag har mer än dubbelt så många besökare än tidigare. Och jag förstår ju själv att det är för att jag länkade på facebook (som jag förövrigt hade bestämt mig för att inte göra, men av någon anledning gjorde ändå). Men. Eftersom min facebook är låst så bara mina vänner på facebook kan se mina inlägg så betyder det att alla "nya" läsare ska föreställa vänner från facebook. Därför väntar jag ju mig ett liiitet meddelande så jag vet vilka ni är? Så himla anonyma är ni ju faktiskt inte! :)

Därför dissar jag alla smygläsare! Alla som bloggar är nog ganska enade om att läsare borde kommentera mera, därför försöker i alla fall jag kommentera de bloggar jag läser. Oavsett om det är någon jag känner eller inte. Man kan ge en push, dela med sig av sina egna erfarenheter, skriva vad man gillar med bloggen eller vad man saknar. Inte att förglömma att man faktiskt marknadsför sin egna blogg ganska mycket också, om man har en det vill säga!
 
Så var nu duktiga bloggläsare allihop!
#1 - - Tilda:

Gör min plikt, men jag har varit här läääänge :)

Nästan lika länge som internet funnits. Eller ja.. det var väl lite överdrivet.Ses på löörda'!

#2 - - Ida:

SVAR:

Tack va söt du är Sanna!! Tack så mycket för omtanken.. Kramar

#3 - - BbyPeach:

Ställ en fråga om vad som helst i frågestunden och få svar :D

#4 - - Anna:

Det skulle va så roligt att få kommentarer av fler, men en del läsare är nog bara inne för att få läsa nåt smaskigt att skvallra om och nog förstår jag att dom inte vill kommentera. Men dom andra tycker man ju ska kunna kommentera nån gång iaf :)

#5 - - Sanna:

Tilda: Skönt att veta att det finns någon ärlig själv där ute ;)

Ida: Det är väl det minsta man kan göra! :)

Anna: Ja, det är väl tyvärr så! Får hända någon tragedi snart så dubblas läsarsiffrona ännu en gång!

#6 - - Mikaela:

Tell me about it! Gör tråkigt att aldrig få veta vilka man skriver för, faktiskt! Men jag läser ju här varje dag, men det var väl heller ingen nyhet :)

#7 - - Sanna:

Precis! Dags att folk börjar träda fram ;) Det är tur för dig du, lilla dam! :)

#8 - - ella:

jag har skadat tummen hehehehee

jag har skadat armen hehehehehe

jag har ont i benet hehehee

jag har ont i tanden heheheheheehe

heheheheheheeeh

ja du fattar :D

#9 - - Sanna:

Haha, älska inlägget Ella! Förstår till fullo vad du menar. Töööööseraa!

#10 - - Emelie:

Jag är ingen smygläsare din lilla gök :)

#11 - - Anna:

ja.. jag laser som vanligt =)

#12 - - Sanna:

Jo, har alltid sett dig som en smygare emelie ;)

Bra Anna! =)

#13 - - Alexandra:

Har läst din blogg länge! Tycker den är spännande :) Men slänger in en kommentar så du vet det :) Hoppas allt är bra med dig? tycker förresten att du är jätte duktigt med träning och sådant. Stå på dig! När du skriver hur skönt det är efter att ha tränat och om hur bra du mår så inspirerar du andra också. Tänk på det! ;) Blir grymt sugen på att träna. Blir dock lite svårt för mig nu, hehe :) Kram på dig!

#14 - - Sanna:

Söt du är Alex! Hoppas allt går bra med bebisen!

KRAM

#15 - - Alexandra:

Jo då, det går bra :) Börjar bli lite stor nu :D