have you ever seen the rain?

Sitter mitt ute i ingenstans i England, i ett mysigt hus med kamin, gamla trägolv och gamla knarrande dörrar. Njuter av de sista timmarna i sällskap av min underbara vän Caroline och Mikaela. Kan inte förstå hur fort tiden har gått, ändå har det varit precis som vi tänkt.

Vi hade mycket vi ville göra men inget vi kände att vi måste. Ganska viktigt när man vill ha semester. Åkt tunnelbana i flera timmar, åkt tåg i flera timmar och åkt våningsbuss hit och dit. Och finns det något som är så mer "England" som det? Igår tittade vi på Buckingham palace, gamla stallet?, Big ben och föregående dag även Picadilly Circus (som vi konstaterat att Pernilla Whalgren förstört för längesen), vi har sjungt "Were standing on the Marble Arch, and love is not a victory march" medans vi knallade på gatan ner, festat som bara vi kan och inte minst spenderat många timmar i affärer.

Igår kom vi hem runt 18.00, efter att ha åkt upp och ner i tunnelbanan och bytt tåg tre gånger. Åt lite och kastade oss i soffan, vi tre och Carros  au-pair kompis Emma. Så skönt med en kväll bara vi i soffan, med prat, film och onyttigheter. Nu har vi duschat, ätit frukost, myst i sängen och packat. Om två timmar åker vi till flygplatsen och vid 21.00 har vi landat i Säve. Back to the reality!

Tack Mikaela och inte minst tack Caroline för en helt underbar helg tillsammans med er!
#1 - - Tilda:

Fan vad avis jag blir :)

Låter som en helt makalöst bra helg!

#2 - - Carro:

Tack själv darling! har varit så himla kul att ha er här, en helg värd att minnas! Jag och katterna tycker att det är hemskt tomt utan er här :( ses om några dagar igen :) <3

#3 - - Mikaela:

Tack själv darling!