DissaSka slå till med två Dissar idag. Hissarna har varit så bleka det sista så hoppar över det den här gången!

1: Du sitter i bilen och det är DU som kör. Brevid sitter det någon som INTE KÖR och säger: "Gillar du att ligga i röven på den andra bilen" "Ska du inte växla?" "STOPP!" "Nu kan du blinka" "Nu får vi köra då" " Guud vad du kör?!"" Här framme är det halt (Joo, jag vet. Kört här 100 gånger i vinter)".  osv osv osv. VEM är det som kör, du eller jag? Jag är säkert rätt bra på att kommentera själv, men gud så irriterande det är att inte få köra som man vill!

2: Att bloggen inte ser ut som den ska på alla datorer eller webbläsare. Har samma typsnitt på rubrikerna på inläggen och i listerna med länkar och kategorier. Otroligt irriterande när jag satte mig här och bloggen ser ut som, ja jag vet inte vad. Ser ni den stora och fula texten eller den fina skrivstilen?
#1 - - Carro:

Finns inget varre nar man inte far kora sjalv! Jag ser liksom att det ar en person gar over vagen, att det blir 50 km/h och att det kommer en skarp kurva ;)

#2 - - Anna:

nope ser ingen skrivstil fran denna datorn iaf, ska kolla om det ar detsamma fran min imorrn =)och jaa..vet att det ar irriterande men sa ar det bara, jag sjalv kan inte lata bli att sitta och kommentera korningen. kommer pa mig sjalv ibland och forsoker da blunda eller titta at sidan istallet for att slippa frestelsen =P

#3 - - ella:

sanna, nu är det lite mycket negativt här, någon hiss måste det ju finnas, som att du ska till london på fredag? :)

#4 - - Anonym:

lust att följa varandras bloggar via bloglovin? :)

#5 - - Sanna:

Haha, Ja ella, det var en ganska bra hiss faktiskt! Men det är alltid så dåliga hissar :PAnna: Okej, fasen! Är värsta fint på min dator o skitfult på alla andra. TOPPEN :PCarro: Nej, visst är det så! I våra jobb får vi ju verkligen testa på det där med att köra någon annans bil dessutom! =)

#6 - - ella:

jag ser förresten skrivstilen :)

#7 - - stina:

Anledningen till att det inte syns i alla webbläsare är för att typsnittet du använt inte är ett standardtypsnitt och finns därför inte förinstallerat i alla datorer :)