Kärlekens tunga

Äntligen hemma efter en ganska intensiv dag. Det ÄR jobbigt att vara social, trevlig och glad oavbrutet i 12 timmar. Varit med min brukare och skjutit luftgevär, i de blindas skjut-föreningslokal. Ganska komiskt, men riktigt häftigt!

Brorsan ringde just och berättade att han beställt häst-släp tills på onsdag. Det vill säga, att på onsdag kanske jag får med mig en liten plutt hem! Som jag längtar! Något annat att ägna tankarna åt. Min fina lilla vän! ♥

Monday

Måndag, igen.

Jag hatar måndagar.
Sitter i Mariestad och väntar på att vi ska åka till Lidköping. 7-20 idag. 13 timmar. Helt underbar start på veckan. Migränen förra veckan resulterade i en dags jobb på en hel vecka. Så behöver väl ta igen lite den här veckan antar jag.

Förövrigt har jag tusen miljoner tankar i huvudet. Vet varken ut eller in.
Blir tokig av att tänka så mycket.

4

Signe

Jag vill ha min lilla Signe nu!

Min första riktiga ko. Som JAG köpt för mina pengar. Och jag längtar, om möjligt, ännu mer tills jag har min egna gård. Min gård.

Har haft lite mailkontakt med ordföranden i Svenska Dexterföreningen. Hon berättade att det finns endast ett 60-tal Dexterkor i hela Sverige, två gårdar med lite större besättningar. Efterfrågan är därimot väldigt stor.

Känns som jag måste ta chansen jag fått nu, det är ju ett steg närmare min dröm..
7