Ingen ro - ingen rast

Som sagt har det varit lite mycket början av den här veckan. Längtar som aldrig förr tills i morgon. En hel dag i lugn och (förhoppningsvis) ro bland alla djuren och min underbara familj.

Ska strax cykla ner till stan. Tänkte hinna med ett gympass innan jag ska träffa min kära vän, och nu mer kompanjon Mikaela. Förhoppningsvis så hinner jag träffa min man en halvtimma innan jag ska iväg på möte, efter det, är det bara att kasta sig i bilen. Stor-sians ikväll med min brukare, intressant och se vad jag tycker om det i! Inte att förglömma husvisningen i morgon...

Har turen att träffa många människor när jag jobbar som personlig assistent. Och det är så himla kul att känna att man har så mycket gemensamt. Det underlättar ju otroligt mycket för våra brukare också. Pratas det inte kor och hus så babblas det om andra djur. Otroligt stimulerande!

Kan inte med ord beskriva min längtan efter hund längre. Jag och Jesper sitter hela kvällarna och letar och tittar på bilder. Vi har nog i alla fall bestämt ras. Nu är det bara hus och den perfeka valpen som saknas. Har dessutom lust att köra in något i munnen på dem som är negativa till att skaffa hund. "Det tar såååå mycket tiiiiiid". Ja, det tar tid. Men, det är en livsstil.

1

mycket i huvudet

Har haft en riktigt bra helg, men samtidigt har jag haft så himla mycket i huvudet. Jag tycker inte om att ha en massa måsten, jag mår verkligen inte bra då.

Veckan börjar lugnt och skönt. Är hos min brukare idag och det är väldigt skönt på måndagar. Har städat lite och tagit ner gardiner än så länge. Helgen har varit riktigt bra som sagt. Spenderat den med många fina vänner, dels på matfestivalen men även hemmavid. Igår hade vi en riktigt lugn och skön dag tillsammans med familjemedlemmar av alla dess slag.

Ikväll har jag några möten framför mig som jag tror och hoppas kommer att bli väldigt bra! Veckan i övrigt är ganska fullspäckad som vanligt. Är i Mariestad Må-Tis, ska även hjälpa henne på en storsians på onsdag kväll, torsdag-husvisning och fredag ska jag och några vänner vara hos min brukare i Mariestad. Ska försöka vara hos mamma och pappa på torsdag innan visningen också. Har djurabstinens så det bara skriker om det efter en hel helg i lägenheten.

Ha en bra dag!

House of the rising Snärvad

Tanken med att vi börjat kolla på andra hus är självklart för att det är bra att ha sett några hus/gårdar för att veta vad man faktiskt kan få eller letar efter. Men största anledningen var faktiskt för att vi skulle få lite fart på "gubben" som sitter och ruvar på vårt riktiga byte. Det vill säga; huset som ligger 300m från brorsans hus/gård. Där Dexterkorna kommer att "bo" på vintrarna, och förhoppningsvis beta utanför vårt hus resten av året......

Skulle lite diskret skicka över länken till brorsan på huset vi ska kolla på nästa vecka på facebook. För att han skulle visa pappa. Fick då som svar av brorsans grannar att inte kolla på annat, för gubben skulle bara måla huset, SEN hade han tänkt ta kontakt med oss. OM VI BLEV GLADA?!

Dessutom hade pappa sett att han börjat måla. Har lust att åka dit och hjälpa till, för nu vill jag ha hus! Har börjat välja ut mina renoverings-möbler som finns lite varstans på mamma och pappas gård. Så jag behöver det där sabla huset nuuu!
3