Migrän och förberedelser

Skulle börjat jobba klockan 08.00 idag. Men vaknade med migrän, så det vara bara att krypa i säng igen. Förkylningar kan jag jobba med, men migrän plus flimmer för ögonen går bara inte...

Kom i varje fall iväg vid 10.00, mådde sådär men den friska luften gjorde gott. Så himla kul att komma till gården när det är folk överallt som sopar, städar traktorer, spolar, tvättar, klipper gräs, planterar blommor och gör i ordning parkeringarna. Alla var på toppenhumör, solen lyste och alla djur mådde bra. Då är det roligt att komma till jobbet!

Så nu är allt förberett inför betessläppet i morgon och är vädret som idag lär vi få räkna med en himla massa folk!Jag behövde i alla fall inte vara ensam när jag tvättade fönstren ..

Inte säga för mycket

Skrytit om att jag sluppit både magsjuka och förkylningar hela vintern. Nu, när det är sommarvärme, sitter jag här med Fisherman's Friend och Ipren som bästa kompisar. Man ska inte säga för mycket alltså...

Haft en helt underbar helg med jobb, men även hunnit med att avsätta lite tid för "göra inget". Varit barnvakt åt de finaste ungarna i hela Sverige och träffat nära och kära. Ringvältat mina första gärden ( med delat resultat ska väl nämnas, men övning ger färdighet) och var därmed delaktig till att vårbruket blev klart INNAN påskafton (körde till 21.00 på långfredagen). Igår glassade jag i solen hela dagen med min underbara vännner Tilda och Iris. Glass, fotboll och god mat. Livskvalité!

Ska nu återgå till jobbet och kanske knapra i mig en Ipren eller två..

3

Skärtorsdag

Satt hos svärmor igår och tänkte "men gud, har hon redan tagit fram påskduken?". Ops, det är visst skärtorsdag idag. Så tidigt var det väl inte direkt. Jag har aldrig varit en beundrare av påsken, tycker mest det känns överskattat. Men å andra sidan kan man ju se den som ett tillfälle att träffas.

Jag själv har valt att jobba påskdagen. Så påskafton har jag och Jesper faktiskt åtagit oss att vara barnvakter åt Iris. Ska bli otroligt roligt och mysigt. Det är en riktig liten solstråle den där ungen! Ikväll tar vi oss an Liam dessutom, den pojken behöver dock lite mer stimulans så har en känsla av att jag är rätt död ikväll. Men det är det mer än värt!

Igår var det team-utbildning på Suntetorp igen. Och ja, det kändes väl som jag återigen hade lite nytta av min Ledarskapsutbildning. Det där med samarbete är man ju väl bekant med (fast ibland svårt att inte köra över andra när man vet att man har rätt). Riktigt kul faktiskt, och fick väl liiite längtan tillbaka till gymnasie-tiden. Inte själva plugget, men allt det sociala.

Efter god mat och tårta hämtade Becka och Hedda upp mig och Trycke, och vi tog en promenad runt Karstorp-sjön och njöt av solskenet. Efter det fick jag panikångest och vägrade gå upp i lägenheten så jag och Jesper åkte först till Aspö-gård och mötte upp Syster, svåger och Liam och avslutade dagen med kvällsmat i Stöpen

Fullspäckad men ack så fin vårdag!


Här är min lilla skitunge bara ett halvår! Nu är han 2½, det är ju helt sanslöst!?

1