Train - Hey soul sister
Summerfeelings!

Suntetorp

Kom för en stund sedan hem från suntetorp. Varit där och hälsat på och pratat med ägaren och förmannen. Blev så glad när dom sa; vi behöver en glad och positiv tjej hit. Och du verkar verkligen vara det. När man inte går i skolan längre så får man sällan höra sådana kommentarer längre :) Det gick bra i alla fall. Kändes 100 gånger bättre där än på vadsbo. Så nu är jag i stortsett fullbokad varenda vardag i 4 veckor. Eftersom jag jobbar både som personlig assistent och provjobbar där, plus 12% som jag förmodligen kommer ha med mamma. De pratade om att de som jobbade extra där, nästan kom upp i 50% så därför är det väl inte helt klart att jag kommer hinna jobba med mamma. Och de började redan planera maj månads jobb, så han var typ säker på att jag skulle jobba där, om jag ville såklart..

Så underbart att få jobba med kor igen. Jag saknar det varenda eviga dag. Och ser fram emot att få sätta tänderna i nya utmaningar. Att jobba som personlig assistent är så enformigt. Det var en utmaning de två första veckorna i stortsett, men nu är man så inne i det och kan det mesta. Även om jag lärt mig massor! Men att börja mjölka kor igen och dessutom i mjölkgrop nu blir verkligen en utmaning. Och det finns alltid något förutsägbart problem som gör att det inte blir lika enformigt. Kommit fram till att det är perfekt att ha två olika jobb. Omväxlande och man får massor av erfarenhet!

Humöret är på topp, det kände så bra. Slippa oroa sig för att man ska få leva fattigt och få vända på varenda öre när man flyttar känns ganska bortblåst nu, även om man ska vara förberedd på det. Ska åka in till stan och försöka bestämma tapeter idag nu. Sen ska jag och mamma åka och handla för morgondagens och fredagens födelsedagskalas för mig. Och sen klockan halv 8 i kväll blir det tattooo :)

Bara älskar livet just nu!

2

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Usch. Jag är så besviken. Känns som jag förlorat mina två äldsta vänner totalt. Eller i bland undrar jag om förlorat är rätt ord...

Jag har i alla fall världens guldklimp till pojkvän som lyser upp det dystra mörkret. Önskar det fanns tillräckliga ord för att förstå hur mycket den här människan betyder för mig.. På torsdag är det 4 år sedan han sov hos mig för första gången. Första gången vi var helt själva. Min bara min bästa Jesper.

Jobbat idag. Och blev inget jobba över idag. Skönt. Var så trött. Så tog en långpromenad när jag kom hem och sen myste jag med min underbara lilla Grållan i lagårn. Nu ska jag bara ta det lugnt.. Desperates Houswifes i kväll, en av veckans höjdpunkter!

Och i morgon kväll ska jag åka till Timmersdala och tattuera mig hos Robert. Nervositeten börjar komma när jag börjat tänka på hur ont det gjorde sist..
3