Tisdag

Åh herregud vilken helg. Kan bara sammanfatta den som helt underbar!

Spenderat helgen med helskköna människor på hemmaplan i år. Kände innan att det fick bli lite vad det blir. Trodde inte att vi, så få, kunde har så roligt! Men som sagt, det här var absolut inte sista året! Bonnafester är alltid bäst helt enkelt! Björkris, långbord, loge och allt det där som hör till! I lördags tog vi en heldag med pizza, glass, kubb, öl och avslutade med Olstorp.

Nu sitter jag och väntar på att Ella ska komma hit. Ska ta en heldag vid Örlen idag. Troligtvis tar vi första doppet! Det är verkligen sjukt varmt idag! Det har varit varmt länge men har faktiskt inte kännt av det i lägenheten som idag. Men det är sjukt skönt! I Mariestad, där jag jobbar som personligassistent, har familjen pool. Det bådar rätt gott inför onsdagens och torsdagens jobb!

Ha en skön dag !

Torsdag

Sitter och steker på balkongen. Finns inte mycket annat att göra när man är själv hemma och snart ska åka och jobba. Det är sjukt varmt och skulle göra vad som helst för att kunna åka och bada istället för att jobba.

Midsommar i morgon. Ska vara hos bror. Blir inte så många, men känns skönare än att vara på Öland som var skit förra året. Känner att midsommarafton blir vad det blir, är mer sugen på midsommardagen på Olstorp som var heelt fantastiskt roligt förra året. Vet inte vart jag ska förfesta eller något än men känner att det ger sig på lördag.

Glad midsommar allihopa!

döda

Allvarligt, finns det något värre än att gå och lägga sig fast än man inte är trött? För hemma hos oss så klarar inte mannen i huset att gå och lägga sig själv, utan jag måste följa med. Inte nog med det så ligger han precis i örat och vrålsnarkar. Hade jag haft en tennisboll i närheten han jag utan att tveka mosat in den i munnen på han. Är inte sambolivet underbart så säg?

Som sagt, första kvällen på väldigt länge jag inte är trött. Det är det bästa med att jobba kväll. Man får sovmorgon och hinner ta igen lite sömn och återfå lite krafter. Mötet på Suntetorp gick väl precis som jag förväntat mig. Hade varit kul med lite mer catfights, fast med alla dessa starka personligheter som jobbar där så ska jag nog egentligen vara glad för det!

Varit lite stressigt på jobbet idag ,men var ändå klara tidigt. Och då hann vi ändå med fotbad på en av kogrupperna. Hade två kalvkor också, två kalvar, varav en död kalv. Usch, mår så dåligt av sånt. Se det lilla livet ligga där i onaturliga vinklar, så liten och så underbart söt. Även fast den är död. Var född 26 dagar för tidigt, så fanns tyvärr inte mycket att göra åt det. Naturens gång liksom, men vad man önskar att man kunde göra något. Stackars lilla kvigkossan som förlorade sin första kalv.

Jag brinner verkligen för det här jobbet, jag älskar att prata om det och berätta om det. Djur är det bästa som finns, kan inte ens ha lite förståelse för människor som faktiskt påstår att de inte tycker om djur över huvudtaget.