Fredag

Idag är jag tröttare än vanligt, jag är för gammal för att springa ute och ränna om nätterna.Som sagt så blev det lite öl i trevligt sällskap hemma hos kusinen. Men som vanligt är det alltid roligast på förfesten och när vi väl kom ner till stan så konstatera vi ganska snabbt att stå och köa i en 100 meter lång kö i ösregn inte var mycket [...]

Torsdag

Lite sömn efter lilla skitungens bravader i natt har satt sina spår. Skulle helst av allt bara vilja sova ett par timmar, men känner  att jag behöver utnyttja semesterns sista dagar väl.

Som sagt så var det en ganska sömnlös natt. Liam ville inte sova i sin säng efter klockan två, så han har legat mellan mig och Jesper hela natten, åt alla håll och kanter kan jag säga! Och en liten klapp på kinden fick vi varenda gång han vände på sig. Söt ungen.

Nu har jag spenderat dagen på stan med mamma. Köpt lite presenter till Jesper som fyller år på Lördag. Det blir fan svårare och svårare för varje år. Speciellt när han inte önskar sig något! Men nu är dem inhandlade och klara. Som vanligt blev det en kycklingsallad på Gräddhyllan och efter det en tripp till systemet. Blir nog en utgång ikväll om allt ter sig rätt!

Skål på er!

Lite sömn efter lilla skitungens bravader i natt har satt sina spår. Skulle helst av allt bara vilja sova ett par timmar, men känner att jag behöver utnyttja semesterns sista dagar väl.Som sagt så var det en ganska sömnlös natt. Liam ville inte sova i sin säng efter klockan två, så han har legat mellan mig och Jesper hela natten, åt alla [...]

Tisdag

Är bara så lycklig just nu. Känner ingen ångest över något och är bara nöjd med tillvaron. Det är, faktiskt, inte ofta man känner så. Alltid är det något eller någon som gör att man stressar upp sig, oroar sig eller mår dåligt. Idag fick vi hem vitringskåpet. Blev riktigt bra faktiskt. Ännu mer utrymme att fylla och jag har inte den blekaste [...]

Måndag

Kan inte fatta hur fort tiden går. Känner att jag varken har lust eller tid att sitta vid datorn så bloggen får ligga på is i mellan åt.

Sitter här med mina andra, bättre hälft i soffan. Han kollar som vanligt på sina actionfilmer och jag tittar lite och sitter vid datorn. Haft finbesök av kusin Lisen och hennes sambo Daniel ikväll. Det blev efter MÅNGA om och men av. Att det inte blivit av tidigare är en skam, för gud så jag har skrattat. Lisen är en riktig pärla hon!

I helgen har det varit fullt upp med Stochampionat (som faktiskt inte gick åt skogen). Haft Tilda och bebismagen som inneboende då våra män föredrog att sova i husvagngen i Axvall hela helgen. Varit riktigt mysigt faktiskt. Hade glömt bort hur vi bara kunde sitta uppe till klockan fem på morgonen och prata om allt mellan himmel och jord. Lite Twilight tittande blev det allt också!

Känner att jag får allt mer ordning i lägenheten. I morgon ska vi åka och hämta ett vitrinskåp från Jysk, och då är nästan alla möbler "klara". Det enda jag letar efter nu är en spegel till hallen. Men sjukt svårt att hitta någon med rätt mått och färg. Ska ladda upp lite bilder snart på hur lägenheten utvecklat sig för er som är nyfikna!

Sen vill jag bara lite spontant kasta ut en ursäkt för att jag är en så sjukt dålig kompis i mellanåt. Men min tid räcker verkligen inte till. Har i första hand försökt spendera tiden men världens bästa pojkvän. För det blir, även fast vi bor ihop, inte mycket ensamtid. Önskar att dagarna hade fler ljusa timmar...
Kan inte fatta hur fort tiden går. Känner att jag varken har lust eller tid att sitta vid datorn så bloggen får ligga på is i mellan åt.Sitter här med mina andra, bättre hälft i soffan. Han kollar som vanligt på sina actionfilmer och jag tittar lite och sitter vid datorn. Haft finbesök av kusin Lisen och hennes sambo Daniel ikväll. Det blev [...]

Torsdag

Oj, har nästan klarat mig utan internet i en vecka. Det är fasen inte ofta man är utan det så länge.

Helgen som gick spenderades i Falkenberg med familjen Magnisson plus respekive. Växlande väder  men för det mesta soligt och varmt. Lördags eftermiddagen var det buskis som gällde på Vallarna, En mor till salu. Inte i klass med de andra de gjort, men helt okej.

Söndag kväll tills igår, Onsdag, var jag hundvakt till fyra av världens underbaraste hundar. Älskar att vara med dem, man blir så glad och allert på något sätt.

Igår var jag duktig och städade hela brors hus. Det tog sin tid kan man säga, men resultatet blev skinande vackert! Har ju ett par gentjänster efter allt han hjälpt mig med under kalas tider och liknande. På kvällen åkte vi på traktorrace i Odensåker. Själva racen var väl inte, enligt mig, det roligaste jag beskådat. Men att kolla på folk kan därimot vara bland det roligaste!

Har spenderat kvällen med Edward Cullen och Jakob Black då min man är på fiskesemester på annan ort. Men jag ska inte klaga, sitta uppe till klockan två och kolla Twilight utan en brevid mig som tjatar om att man ska gå och lägga sig är inte dåligt!
Oj, har nästan klarat mig utan internet i en vecka. Det är fasen inte ofta man är utan det så länge.Helgen som gick spenderades i Falkenberg med familjen Magnisson plus respekive. Växlande väder men för det mesta soligt och varmt. Lördags eftermiddagen var det buskis som gällde på Vallarna, En mor till salu. Inte i klass med de andra de [...]

Torsdag

Är för första gången på väldigt länge inte ledsen över att det regnar. Det känns helt okej liksom. Det behöver rensas ur luften lite.Sitter ännu en dag här på jobbet och väntar på att min brukare ska vakna upp ur sin skönhetssömn. Kan väl inte påstå att det gör mig speciellt mycket att sitta och ta det lugnt i någon timma om dagen. Har ju [...]

Onsdag/Torsdag

Twilightfeber, finns det?
 
Det är en sak med mig som är så jobbig. Har liksom gått igenom det här flera gånger nu i hjärnan. Vet inte hur jag ska förklara ens, för att det inte ska låta helt sjukt eller missförstås.

Precis sett sista Twilight filmen på bio. Kan inte ens beskriva hur bra jag tyckte den var. Jag tyckte inte alls om första filmen, men den här och tvåan är bara helt suveräna. Och det är det jag menar. Jag blir verkligen förälskad i filmerna. Det är inte bara Twilight triologin utan Sagan om Ringen, Pirates of the Caribean och Avatar. Just när jag precis sett filmerna så tror jag att jag skulle göra i princip vad som helst för att få vara där. Jag vet, det är helt sjukt. Kan näst intill känna magpirr när jag precis sett dem. Men vem har påstått att jag är frisk?

Grejen med Twilight tror jag är att känslorna är så starka i filmen. Man kan liksom känna dem ända in i märgen ( i alla fall om man är som jag, älskar kärlekshistorier och i storsett befinner sig i filmen). Den där känslan av att en människa skulle kunna döda för en, bokstavligen liksom. Innerst inne så är jag nog svartsjuk på någon konstig vänster. För att jag inte lever i en "lådsasvärld" med vargar, uruk hai och vampyrer.

Men för att förtydliga det här så betyder det här inte att jag älskar Jesper mindre för det. Utan jag vill mest få fram hur sjukt mycket jag lever mig in i filmer när jag väl gillar dem. Att man kan bli så tagen.
Twilightfeber, finns det? Det är en sak med mig som är så jobbig. Har liksom gått igenom det här flera gånger nu i hjärnan. Vet inte hur jag ska förklara ens, för att det inte ska låta helt sjukt eller missförstås.Precis sett sista Twilight filmen på bio. Kan inte ens beskriva hur bra jag tyckte den var. Jag tyckte inte alls om första [...]

Onsdag

Vilket innebär att det endast är jobb idag och i morgon innan jag är ledig i två hela veckor. Det ska bli enormt gött!

På fredag åker jag med familjen Magnisson och allas respektive till Falkenberg. Öl, mat, sol, bad och Stefan och Krister. Hoppas vädret är lika bra som det varit de sista dagarna. Även fått erbjudande om att åka med till Smögen helgen därpå. Kommit på att jag redan är bokad med stochampionat hela helgen, men är sjukt sugen på att åka med ändå. Känns som jag borde passa på att åka när jag väl är ledig liksom.

Förövrigt så skrattar jag bara jag tänker på mina och Ellas jobbdagar tillsammans. Sötare människa får man leta efter. Haha. Jag står och håller en vrålarg ko i nosen och huvudet när vi ska kalka den. Ella trycker in kalket i munnen men kossan sväljer inte. Så säger jag till henne att dra under hakan och på halsen, för att hon ska svälja det. Då ställer hon sig och liksom klappar kossan under huvudet för att hon är så stressad. Ser verkligen framför mig hur jag står där och kämpar för att inte släppa huvudet och hon klappar av förtvivlan. Vilket team.

Nu sitter jag i Mariestad och jobbar, lika hårt som vanligt. Precis varit ute och kännt på vattnet i poolen. 18 grader än så länge. I morgon blir det nog ett dopp i alla fall. Helt okej att få bada hur mycket man vill på jobbet! Ska snart åka till Skövde och käka på gräddhyllan och kika i affärer.

Nu ska jag hugga av mig mina värkande fötter...
Vilket innebär att det endast är jobb idag och i morgon innan jag är ledig i två hela veckor. Det ska bli enormt gött!På fredag åker jag med familjen Magnisson och allas respektive till Falkenberg. Öl, mat, sol, bad och Stefan och Krister. Hoppas vädret är lika bra som det varit de sista dagarna. Även fått erbjudande om att åka med till [...]

Tisdag

Börjar även det här inlägget med att säga FY FAN vad varmt det är! Värmen var näst intill outhärdligt igår. Och kan ju inte påstå att det är det minsta svalare idag, snarare tvärtom. Trasiga skor (vilket innebar att allting jag gick på sögs upp i skon), kortbyxor och linne och ändå så bara svetten rann oavbrutet. Säger bara vilken jäkla tur [...]

Måndag

Jag tror helt allvarligt att jag avlider, hur ska jag orka ännu en jobbdag i den här värmen?

Jobbat delat pass på Suntetorp hela helgen. Jag tror faktiskt, helt allvarligt, aldrig att jag svettats så mycket i hela mitt liv. Det kändes som jag hade duschat när jag mjölkat klart! Visst, man ska inte klaga på värmen, men när man kan ligga och sola och bada hela dagen är den okej. Men att stå i en ladugård och mjölka 500 kor, mata typ 100 jobbiga kalvar, plus att alla 10000000 flugor är på en HELA tiden, så är det inte okej!

Ska i alla fall jobba eftermiddagen/kvällen med Ella. Första gången vi jobbar själva, får helt enkelt hoppas att allt går som det ska. Igår kom det världens åskoväder när jag var själv i  "sjuk/kalv lagårn". Inte kul när lampor börjar blinka och radion stängs av.

Nu ska jag fortsätta tagga inför dagens jobb, hej.
Jag tror helt allvarligt att jag avlider, hur ska jag orka ännu en jobbdag i den här värmen?Jobbat delat pass på Suntetorp hela helgen. Jag tror faktiskt, helt allvarligt, aldrig att jag svettats så mycket i hela mitt liv. Det kändes som jag hade duschat när jag mjölkat klart! Visst, man ska inte klaga på värmen, men när man kan ligga och [...]
Visa fler inlägg