Fredag

Idag är jag tröttare än vanligt, jag är för gammal för att springa ute och ränna om nätterna.

Som sagt så blev det lite öl i trevligt sällskap hemma hos kusinen. Men som vanligt är det alltid roligast på förfesten och när vi väl kom ner till stan så konstatera vi ganska snabbt att stå och köa i en 100 meter lång kö i ösregn inte var mycket att hurra för. Vi beslöt oss därför för att köpa med oss mat och åka hem till oss. Så efter att ha haft hela sängen och hela soffan full med folk så var det som vanligt bara att börja städa när man vaknade.

I morgon ska vi på 50 års kalas och sedan vidare på "bonnafest i flista". Hörde rykten om att det var 400 personer anmälda, så det lär bli ett jäkla kalas. Bäst av allt är att det inte ens är en kilometer hem, att för en gångs skull inte behöva ordna skjuts mitt i natten. Inte att förglömma att min älskade sambo fyller år i morgon heller!

Är det någon som vet vad Viewgrw är för något på datorn? Det kommer upp typ var tredje sekund och det går inte att trycka på alla bilder på hemsidor. Ibland är det bara så kul med datorer.

Nu ska vi dra oss till Stöpen om en stund. Det är FF där så vi tänkte ta tillfället i akt och grilla och umgås lite, i det uuunderbara vädret! Hej.

1

Torsdag

Lite sömn efter lilla skitungens bravader i natt har satt sina spår. Skulle helst av allt bara vilja sova ett par timmar, men känner  att jag behöver utnyttja semesterns sista dagar väl.

Som sagt så var det en ganska sömnlös natt. Liam ville inte sova i sin säng efter klockan två, så han har legat mellan mig och Jesper hela natten, åt alla håll och kanter kan jag säga! Och en liten klapp på kinden fick vi varenda gång han vände på sig. Söt ungen.

Nu har jag spenderat dagen på stan med mamma. Köpt lite presenter till Jesper som fyller år på Lördag. Det blir fan svårare och svårare för varje år. Speciellt när han inte önskar sig något! Men nu är dem inhandlade och klara. Som vanligt blev det en kycklingsallad på Gräddhyllan och efter det en tripp till systemet. Blir nog en utgång ikväll om allt ter sig rätt!

Skål på er!

Tisdag

Är bara så lycklig just nu. Känner ingen ångest över något och är bara nöjd med tillvaron. Det är, faktiskt, inte ofta man känner så. Alltid är det något eller någon som gör att man stressar upp sig, oroar sig eller mår dåligt.

Idag fick vi hem vitringskåpet. Blev riktigt bra faktiskt. Ännu mer utrymme att fylla och jag har inte den blekaste med vad. Börjar bli ont om plats för vår filmsamling, så kanske kan lådorna fyllas utav det i alla fall.  Hade tänkt att vara lite kretiv och lägga ut lite bilder från lägenheten nu, men systemkameran var urladdad och mobilkameran är ju ingen höjdare att ta kort med, inte när det är mörkt i alla fall! Bjuder i alla fall på lite random bilder från den senaste veckan.

Haft en härlig dag i solen idag. Startade dagen med lite solning på balkongen och sedan vid ett tiden åkte jag med syster till hennes svärfar och badade i Örlen och käkade tacos. Skönt att inte sitta i lägenheten när det är bra väder. I morgon blir det nog en dag på Billingebadet om vädret tillåter. Sen ska vi ha världens sötaste lilla gudson här över natten, ska bli så mysigt! Är dans nere på torget i morgon också, min brukare ska dit och dansa rullstolsdans, så blir nog att vi går ner och tar en glass och tittar på folk. Det är mysigare än man tror i Skövde på sommaren!

  
 
 En bild från mitt första jobb... 

...och en bild från mitt andra jobb...Frågan är vilket som verkar mest spännade och vilket som verkar mest inbjudande?


2