efter många om och men..

Oj vad tiden flyger iväg. Har varken haft tid eller lust till att sitta vid datorn såhär i juletider.

Har haft en riktig bra jul, hemma hos mamma och pappa som alltid. Hade inte önskat mig något i år, så därför är jag nöjd med alla klappar (även fast jag faktiskt tycker det är roligare att ge bort än att få). Har haft en dunderförkylning över helgen också, kan ju inte bli mer typiskt.

Juldagen blev lugn, vilket vi bestämt sedan innan. Och efter allt ståhej över julen så var både jag och Jesper nöjda med det beslutet. Lite trevligt folk, mat och spel fick det bli i stället. Inte att förglömma att vi har en inneboende hos oss just nu. I lördags åkte vi och hämtade Trycke i Boagärdet och tog med honom hem till oss! Det ÄR verkligen helt underbart! Vakna av en glad hund som vill gå ut, lusten till att gå ut och leka och gå promenader och just det där att aldrig vara ensam när man kommer hem. Jag älskar det.

Nu har jag och Trycke precis varit på långpromenad. Nu laddar jag för kvällsjobb. Motivationen är inte lätt att hitta idag. Men är ledig i nästan två veckor nu, så det känns faktiskt helt okej. Så nu hoppas jag att jag ska ha tid och träffa alla!


       

 

 

usch för fiskaffär

Har KÖAT i en och en halv timma för att köpa SILL! Jag som inte ens tycker om fisk!?

Ännu en dag i Mariestad. Tre dagar innan julafton är lika med julhandel. Åkte in klockan nio och handlade all mat. Åh va gött det är att scanna tänkte vi med mat för 2000 kr i vagnen. Men så lätt ska det ju aldrig gå. Avstämning, yes! Efter det var det dags att gå till fiskaffären. Den öppnade kl 10.00 och vi var där fem minuter efter. ÅH, nummer 45 i kön! Bara väntetid i en och en halv timma.

Har dessutom, till råga på allt, börjat bli förkyld. Känner mig febrig och slö och har lite halv ont i halsen. Höll bokstavligen på att svimma i fiskaffären med feber och all fisklukt. Inför all julledighet kan det ju inte passa bättre att bli sjuk! Lite orolig för att jobba torsdag morgon faktiskt, massa ipren och en ledig dag hos mamma och pappa i morgon borde göra susen!

köttbullar

Måste bara skriva hur underskattat hemmagjorda köttbullar är! När jag inte kommer på någon mat att laga har det blivit min räddning. Och det är inte så svårt och jobbigt som man alltid tänker! Släng i ett ägg, lite ströbröd och kryddor, rulla och stek. Nu står köttbullar, sås, stekt lök och potatis klart på spisen. Saknas gör bara min kära sambo som är i Tibro och tränar. Mumsfillibabba!

Varit en lång dag på jobbet. Jag behöver nya erfarenheter och utmaningar mer än någonsin. Allt är bara samma och samma. Sökt nästan 10 jobb idag. Om jag ens vill ha dem får bli ett senare problem.  Jag har ju i alla fall sökt och det känns skönt! Bättre än att bara gå och klaga och inte göra något åt det. Det leder ju ingenstans liksom.


Längtan efter sommaren är också större än någonsin. Vara brun, komma hem efter jobbet och hinna med hur mycket som hellst innan solen går ner, motivation till att gå ut och gå, komma upp lättare ur sängen, ha sommarklänningar, olstorp och mysiga fikor i solskenet. Usch för den här låånga vintern. 

 

2